Nieuwe leerlingen

Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen kunt u in principe altijd terecht op school onder schooltijd. Het beste is natuurlijk om een afspraak te maken.
Dat doet u door te bellen naar tel nr.: 0485-573330 of te e-mailen naar: m.nottet@optimusonderwijs.nl wij bellen u dan voor een afspraak.

De Bolster is een gewone basisschool

Wanneer een kind 4 jaar is mag het naar school. Meestal gaat het zo, dat de kinderen die in een schooljaar 4 jaar worden, al in het voorgaande schooljaar worden aangemeld op de aanmeldingsdag. Dit is zinvol voor de school omdat wij dan weten hoeveel kinderen er op een bepaalde datum op school zijn en daarop onze planning kunnen maken. U heeft dan een aanmeldingsformulier ingevuld en ingeleverd op school en u hoort later bij welke leerkracht uw kind straks zal gaan komen. Ongeveer vier weken voordat uw kind vier jaar wordt neemt de toekomstige leerkracht contact met u op om 3 morgens af te spreken, waarop uw kind kan komen kennismaken met de groep en ook al een beetje kan komen wennen. De dag na de vierde verjaardag (de verjaardag zelf kan eventueel afscheid genomen worden van de peuterspeelzaal) mag het kind dan hele dagen naar school. Soms kan met ouders afgesproken worden om het kind nog enkele weken alleen ’s morgens te laten komen, maar dat gebeurt alleen na overleg met de ouders. Kinderen die later in het schooljaar jarig zijn komen in het nieuwe schooljaar naar school. Zij krijgen dan meer persoonlijke aandacht in een kleinere groep.

Indien u een kind wilt aanmelden bij “De Bolster” kunt u hieronder een aanmeldformulier downloaden. Dit formulier kunt u volledig ingevuld en ondertekend op school afgeven of per post versturen.

Inschrijfformulier De Bolster

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 7 JANUARI

  Bolsternieuws december 2018

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 31 OKTOBERBolsternieuws Oktober

  Bij deze het Bolsternieuws van oktober. Bolsternieuws okt 2018

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 26 OKTOBERNieuwe juf: juf Christel

  Deze maand is juf Christel gestart in groep 4/5 en 7/8. Hieronder haar stukje: Voorstellen […]

  Lees meer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

De Bolster

Grotestraat 68
5836 AH
Sambeek

T: 0485-573330
E: m.nottet@optimusonderwijs.nl

De Bolster

Grotestraat 68
5836 AH Sambeek
BEL De Bolster MAIL De Bolster

VOLG De Bolster OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE